Ο ιστότοπος akmi-kek.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο akmi-kek.gr συμφωνείτε με την χρήση των cookies, όπως αυτή περιγράφεται στους όρους χρήσης.

ΟΑΕΔ offline: Πού μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της Κοινωφελούς

oaed site

Εκτός λειτουργίας είναι η ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ από χθες το απόγευμα, όπου και αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 24.251 θέσεις εργασίας σε όλους τους Δήμους της χώρας. Όπως έγραψε η aftodioikisi.gr, όσοι προσπαθούν να μπουν τις τελευταίες ώρες βλέπουν στην οθόνη τους το μήνυμα: «Η σελίδα του κεντρικού υπολογιστή www.oaed.gr δεν λειτουργεί». Ακόμα όμως και αν κάποιος μπει στην ιστοσελίδα, είναι σχεδόν αδύνατον να μπορέσει να κατεβάσει τους πίνακες με τα αποτελέσματα.

Τη δυσλειτουργία του portal του Οργανισμού, αναγνώρισε και ο ίδιος ο ΟΑΕΔ, ο οποίος με ανακοίνωση του, ζητά «συγγνώμη» από τους πολίτες και υπογραμμίζει ότι γίνονται προσπάθειες για την αναβάθμιση του Site.

Όσοι θέλουν να δουν τα αποτελέσματα του προγράμματος της Κοινωφελούς για τους 274 δήμους, μπορούν να τα δουν στους παρακάτω πίνακες, που δημοσιεύει η aftodioikisi.gr:

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ

Να σημειωθεί ότι προβλήματα παρουσίασε η ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ και κατά την έναρξη της υποβολής αιτήσεων για την Κοινωφελή στις 24 Ιανουαρίου 2017 αλλά και στα μέσα Δεκεμβρίου 2016 όταν ξεκινούσαν οι αιτήσεις για δύο προγράμματα του Οργανισμού.