Ο ιστότοπος akmi-kek.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο akmi-kek.gr συμφωνείτε με την χρήση των cookies, όπως αυτή περιγράφεται στους όρους χρήσης.

oaed site

Εκτός λειτουργίας είναι η ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ από χθες το απόγευμα, όπου και αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 24.251 θέσεις εργασίας σε όλους τους Δήμους της χώρας. Όπως έγραψε η aftodioikisi.gr, όσοι προσπαθούν να μπουν τις τελευταίες ώρες βλέπουν στην οθόνη τους το μήνυμα: «Η σελίδα του κεντρικού υπολογιστή www.oaed.gr δεν λειτουργεί». Ακόμα όμως και αν κάποιος μπει στην ιστοσελίδα, είναι σχεδόν αδύνατον να μπορέσει να κατεβάσει τους πίνακες με τα αποτελέσματα.

Last modified on Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 15:24

oaed 2 1

Η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκινάει την Τρίτη 24/01/2017 και ώρα 10η πρωινή μέχρι και την Παρασκευή 03/02/2017 και ώρα 12η μεσημβρινή. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται - αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο - στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, από πιστοποιημένους χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό).
Οι ενδιαφερόμενοι θα επιλέξουν μία (1) μόνο ειδικότητα τοποθέτησης από τις αναφερόμενες στη σχετική λίστα του Παραρτήματος Ι και μέχρι τρεις (3) Επιβλέποντες Φορείς.

Last modified on Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 16:03

oaed2016

Σήμερα Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου αρχίζει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου, για 23.000 ανέργους, ηλικίας 29-64 ετών, που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Κατάρτισης, Πιστοποίησης και Απασχόλησης σε κλάδους αιχμής της ελληνικής οικονομίας. Η δράση, συνολικού προϋπολογισμού 112 εκατομμυρίων ευρώ, θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο των  επιταγών κατάρτισης (Training Voucher) και  αφορά σε συνολικά 60 ειδικότητες των 10 πιο δυναμικών κλάδων της Οικονομίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΕΔ: Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ που ανήκουν στην εν λόγω ηλικιακή ομάδα και έχουν ολοκληρώσει είτε α) υποχρεωτική έως δευτεροβάθμια εκπαίδευση είτε β) προγράμματα μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (απόφοιτοι ΙΕΚ) ή  προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ, ΤΕΙ).

Last modified on Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 16:03

voucher 29 64 23000

Ξεκινούν άμεσα οι αιτήσεις στο νέο πρόγραμμα voucher για ανέργους. Σε 48 ειδικότητες από εννέα κλάδους αιχμής θα καταρτιστούν και θα πιστοποιηθούν 23.000 άνεργοι ηλικίας 29 έως 64 ετών, οι οποίοι θα ενταχθούν στο νέο πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου που ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εργασίας.

Οι ειδικότητες στις οποίες θα καταρτιστούν οι άνεργοι παρουσιάζουν υψηλή ζήτηση στην αγορά (σε διάφορους κλάδους) και αφορούν μεταξύ άλλων πωλητές, σερβιτόρους, τεχνικούς δικτύων, προγραμματιστές, σχεδιαστές ιστοσελίδων, ενεργειακούς ελεγκτές, τεχνίτες, υπαλλήλους υποδοχής και κρατήσεων (σε ξενοδοχεία) κ.λπ.

Last modified on Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 13:01

voucher 29 64 prokirixi

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προκήρυξη του προγράμματος  απασχόλησης, με χρήση επιταγών κατάρτισης (voucher) και με τίτλο «κατάρτιση και πιστοποίηση ανέργων 29 – 64 ετών σε κλάδους αιχμής» από το υπουργείο Εργασίας. Συνολικά αναμένεται να ωφεληθούν περίπου 23.000 άνεργοι,  οι οποίοι όπως προκύπτει απο το προσχέδιο της προκήρυξης που παρουσιάζουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ τα dikaiologitika.gr αποκλειστικά, θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα 2.600 ευρώ και επιταγή κατάρτισης από 1155 έως 1355 ευρώ.

Last modified on Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 13:01

voucher 29 64 kek akmi img5

Ένα νέο πρόγραμμα απασχόλησης ανακοίνωσε η Ράνια Αντωνοπούλου, αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει τέλη Σεπτέμβρη και αφορά 23.000 ανέργους, ηλικίας 29 έως 64 ετών

Last modified on Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 13:02

oaed1829

Δύο προγράμματα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας θα ξεκινήσουν για νέους ηλικίας 18-29 ετών.

Τα δύο αυτά προγράμματα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας του ΟΑΕΔ αποσκοπούν στην επαγγελματική εμπειρία 10.000 άνεργων νέων, ηλικίας 18-24 ετών και 3.000 άνεργων νέων, ηλικίας 25-29 ετών, αποφοίτων δευτεροβάθµιας (Γενικού Λυκείου, Επαγγελµατικού Λυκείου, ΕΠΑΣ) και τριτοβάθµιας εκπαίδευσης (Πανεπιστηµιακού και Τεχνολογικού Τοµέα), που παραµένουν εκτός αγοράς εργασίας, εκπαίδευσης ή κατάρτισης, ώστε να διευκολυνθεί η είσοδός τους στην αγορά εργασίας.

LOGO EEDE

Δημοσιεύτηκε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εγγραφή στο μητρώο ελεγκτών της ΕΕΔΕ

Η πρόσκληση δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες υλοποίησης του Υποέργου 4 της Πράξης «ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ  ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ», που εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» και συγχρηματοδοτείται από την πρωτοβουλία για την απασχόληση νέων.

voucher sprider 1

Σχετικά με τους απολυμένους της Sprider Stores Α.Ε. και το πρόγραμμα συμβουλευτικής που θα υλοποιηθεί γι’ αυτούς, ξεκίνησαν οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κατάρτιση Μητρώου Συμβούλων για το πρόγραμμα.

Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) στο πλαίσιο του Έργου με κωδικό EGF/2014/009 EL/ Sprider Stores «Υλοποίηση ενεργειών που αφορούν τις απολύσεις στην Εταιρεία Sprider Stores Α.Ε. και συγχρηματοδοτούνται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση περιόδου 2014-2020» συμμετέχει στην Ένωση Φορέων «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SPRIDER STORES Α.Ε. ‘2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ’» με συμπράττοντες φορείς το ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΒΒΕ), ως συντονιστή εταίρο και το ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ (ΚΜΟΠ) και θα καταρτίσει Μητρώο Συμβούλων, για την παροχή επαγγελματικής συμβουλευτικής και προώθησης στην απασχόληση ή/και την επιχειρηματικότητα σε έως 161 ωφελούμενους:

vouch tour

Νέες ανακοινώσεις από το ΙΝΣΕΤΕ σχετικά με τους επιπλέον επιτυχόντες στο Πρόγραμμα Voucher Τουρισμού.

Όσοι επιπλέον ωφελούμενοι έχετε επιλεγεί στο πρόγραμμα της Πράξης «Επιταγή εισόδου για νέους έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας»  που εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας 3 «ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ», προκειμένου να ενταχθείτε στο οριστικό Μητρώο ωφελουμένων θα πρέπει να αποστείλετε εντός 15 ημερών την αίτηση συμμετοχής και τα δικαιολογητικά σας (καταληκτική ημερομηνία αποστολής μέχρι και τη Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016).

Last modified on Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016 14:55
Σελίδα 1 από 2